Skip to content Skip to footer

Održana 14. sjednica Predsjedništva

U Bodovaljcima je u ponedjeljak 23. listopada 2023. godine održana 14. sjednica Predsjedništva Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije. 

Na sjednici su donesene odluke o izmjenama odluka: o visini sufinanciranja troškova korištenja mobilnih telefona (putem bonova);  o visini naknade za rad na sjednicama; o sufinanciranju obveznih zdravstvenih pregleda operativnih članova Dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije; o sufinanciranju premije osiguranja operativnih članova Dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije te Odluka o dodjeli preostalog dijela sredstava iz premije osiguranja HVZ-e za 2023. godinu.

Utvrđeni su prijedlozi I. Izmjena i dopuna Financijskog plana Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije za 2023. godinu, Programa rada s operativnim zadacima za 2024. godinu i Financijskog plana Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije za 2024. godinu s projekcijama za 2025. i 2026. godinu, a raspisan je  i natječaj za dodjelu sredstava premije osiguranja s naslova Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije za 2023. godinu.

Pred kraj sjednice usvojen je prijedlog raspodjele vatrogasne opreme dobivene od Hrvatske vatrogasne zajednice te donesena odluka o održavanju radne sjednice Skupštine i utvrđeni prijedlozi radih tijela Skupštine.

Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije

Adresa

Slavonski Brod —
Trg Svetog Trojstva 3

Copyright © Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije. Powered by TomTech.