Skip to content Skip to footer

11. sjednica Zapovjedništva

U ponedjeljak 20. svibnja 2024. godine je u Slavonskom Brodu održana 11. sjednica Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije.

Na sjednici je prihvaćen prijedlog Izvješća o radu županijskog vatrogasnog zapovjednika i radu Zapovjedništva VZ Brodsko-posavske županije za 2023. godinu te utvrđene obveze vezane za Program Vlade RH u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za RH u 2024. godini, podnesena su izvješća organizatora o provedenim osposobljavanjima i usavršavanjima u 2024. godini, a županijski vatrogasni zapovjednik upoznao je nazočne s novim informacijama vezanim za nastavak provedbe projekta Tirol za Brodsko-posavsku županiju.

Između ostalo raspravljalo se i o pripremi Kampa vatrogasne mladeži u Fažani za predstojeću sezonu, održavanju seminara za voditelje vatrogasne mladeži, imenovanju zapovjednika vatrogasnih zajednica općina i dobrovoljnih vatrogasnih društava, članica VZ Brodsko-posavske županije održavanju edukacija za vatrogasne intervencije na električnim vozilima te edukacija za rad na kosim krovovima i spašavanje u urbanim sredinama.

Na kraju sjednice zapovjednicima su podijeljene vatrogasne naprtnjače i dnevnici teorijske nastave i praktičnih vježbi u vatrogasnim postrojbama.

 

Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije

Adresa

Slavonski Brod —
Trg Svetog Trojstva 3

Copyright © Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije. Powered by TomTech.