Skip to content Skip to footer

16. sjednica Predsjedništva i 10. sjednica Zapovjedništva

U prostoru Eko-etno kuće Vrpolje, u ponedjeljak 18.12.2023. godine održana je zajednička 16. sjednica Predsjedništva i 10. sjednica Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije.

Na sjednici su usvojene II. Izmjene Financijskog plana za 2023. godinu, donesena Odluka o raspodjeli sredstava premije osiguranja Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije za 2023. godinu te Pravilnik o postupku imenovanja zamjenika županijskog vatrogasnog zapovjednika. Također je raspisan natječaj za raspodjelu sredstava premije osiguranja Hrvatske vatrogasne zajednice za 2024. godinu, s rokom prijave do 30.4.2024. godine.

S obzirom da je ovo bila posljednja sjednica u kalendarskoj godini čestitke za predstojeće blagdane i uspješnu Novu 2024. Godinu uputili su privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Brodsko-posavske županije Željko Burazović, županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Županić i predsjednik Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije Milan Šulter.  

Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije

Adresa

Slavonski Brod —
Trg Svetog Trojstva 3

Copyright © Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije. Powered by TomTech.