Skip to content Skip to footer

Održana zajednička sjednica Predsjedništva i Zapovjedništva

U utorak 25. travnja 2023. godine je u Garčinu održana zajednička 11. sjednica Predsjedništva i 6. sjednica Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije.

Na sjednici je, između ostalog, usvojeno Financijsko izvješće za 2022. godinu te donešena odluka o održavanju XIV. Županijskog natjecanja vatrogasne mladeži i podmlatka (izlučno za državno natjecanje) koje će se održati 18. lipnja 2023. godine u Orubici.

Županijski vatrogasni zapovjednik upoznao je nazočne s Programom aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za RH u 2023. godini, s naglaskom na pripreme za žetvenu sezonu te pozvao zapovjednike da dostave podatak o broju raspoloživih vatrogasaca za potrebe izvanredne dislokacije.

Pod točkom “Pitanja i prijedlozi” provedena je rasprava o provođenju inspekcijskih nadzora nad vatrogasnim društvima, o obvezi i problematici atestiranja vatrogasnih vozila, uređaja i opreme, nastavku provedbe projekta Tirol te problemima u provedbi i potrebnim izmjenama Zakona o vatrogastvu.

Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije

Adresa

Slavonski Brod —
Trg Svetog Trojstva 3

Copyright © Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije. Powered by TomTech.