Skip to content Skip to footer

Održana 7. sjednica Zapovjedništva

Sinoć je u Društvenom domu u Cerniku održana 7. sjednica Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije. Sjednici su uz županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Županića i predsjednika Milana Šultera nazočili pročelnik UO za gospodarstvo i poljoprivredu Brodsko-posavske županije Željko Burazović te općinski načelnik Općine Cernik Vitomir Žakić.

Na Dnevnom redu sjednice bilo je pet točaka, između ostalog i Prijedlog Izvješća o radu županijskog vatrogasnog zapovjednika i radu zapovjedništva Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije za 2022. godinu koje je usvojeno jednoglasno, bez rasprave.

Pod posebnom točkom je bilo riječi i o problematici popunjavanja dojavnica i izvješća u sustavu UVI te statističkim podacima koji proizlaze iz istog.

Na sjednici je, također, bilo riječi o osposobljavanju za rukovatelje motornim pilama i kosilicama, nastavku provedbe projekta nabave vozila iz Tirola te pripremama za nadolazeći vodeni val i moguće poplave uzrokovane obilnim oborinama. 

Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije

Adresa

Slavonski Brod —
Trg Svetog Trojstva 3

Copyright © Vatrogasna zajednica Brodsko-posavske županije. Powered by TomTech.